Luni - Vineri : 09:00 - 17:00

Informatii utile

Intrebari frecvente cu privire la serviciile si produsele noastre.

Cum pot face o comanda?

Puteti comanda produsele noastre pe adresa de e-mail sau telefonic. Pentru anumite produse personalizate comanda se face dupa ce se stabileste grafica.

Pot vedea modele si materialul din care sunt facute profilele pe care doresc sa le cumpar?

Va asteptam la sediul firmei noastre unde puteti gasi o gama variata de produse. Daca nu aveti posibilitatea de a veni, va putem trimite mostre prin curierat rapid sau in format electronic pe adresa dumneavoastra de e-mail.

Exista costuri suplimentare pentru realizarea unor profile personalizate?

Preturile pentru aceste produse se calculeaza in functie de consumul materialelor in procesul de productie.

Sa le vopsesc inainte sa le montez, sau dupa instalare?

Profilele din polistiren trebuie intai instalate si dupa instalare trebuie chituite la imbinari, slefuite zonele chituite, aplicat un strat de amorsa iar in cele din urma se pot vopsi cu vopsea lavabila sau vopsea acrilica. Literele volumetrice din polistiren sau alte obiecte 3D se vopsesc inainte de instalare.

Daca am un profil desenat de catre arhitectul/designerul meu, se poate realiza?

Datorita experientei in domeniu putem realiza pentru dumneavoastra orice model de profil sau obiect architectural. De asemenea putem veni in intimpinarea propunerilor dvs. cu sugestii legate de utilitate, montaj facil, design adecvat.

Am o casa si doresc consultanta pentru achizitionarea produselor.

Echipa Loco Profile, doreste sa isi vada produsul montat asa cum trebuie. Va vom trimite un membru al echipei noastre pentru a va oferi consultanta in alegerea produselor, tinand cont de arhitectura actuala a casei sau a suprafetei de expunere.

Daca doresc ca profilele ce urmeaza sa le cumpar, sa fie taiate in unghiuri de 45 de grade dupa o schita existenta, cum pot proceda?

La cerere, profilele se pot debita la unghi de 45 grade, aceasta operatiune nu va creste pretul profilelor in functie de valoarea totala a comenzii.